Alle categorieën

Bedrijfsprofiel

Home>Over Ons>Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

        Zhangjiagang Gang Hang Warp Knitting Co., Ltd, opgericht in 1993, heeft een oppervlakte van bijna 20000 vierkante meter. Gelegen in de Yangtze River Delta met een ontwikkelde economie, beschikt Gang Hang over een uitstekende locatie en gemakkelijk transport, dicht bij het internationale handelscentrum Shanghai (ongeveer 1.5 uur rijden).

        Gang Hang nam het voortouw bij de introductie van tricot kettingbreimachines en kettingeenheden van Liba Maschinenfabrik GmbH in China. Momenteel heeft Gang Hang 18 productiemachines, een jaarlijkse productie van meer dan 2000 ton en een jaarlijkse omzet van meer dan 40 miljoen yuan.

        Toegewijd aan de ontwikkeling van de productie van kettingbreien gedurende meer dan 20 jaar, heeft Gang Hang een compleet redelijk productiesysteem en een wetenschappelijk effectief bedrijfsmanagementsysteem gevormd. Van de aankoop van grondstoffen, het weven en verven van greige stoffen tot de inspectie en het vlechten van afgewerkte stoffen, Gang Hang geeft de hoogste prioriteit aan de kwaliteit, controleert strikt de kosten en biedt de beste prijs aan de klanten.

        Gang Hang is gecertificeerd volgens ISO-9001:2015 en GRS.

        Gang Hang produceert mesh-stoffen met meer dan 100 soorten specificaties. Met de hoge kwaliteit en redelijke prijs worden onze producten op grote schaal gebruikt in schoenen, petten, koffers, handtassen, waszakken, bureaustoelen, kinderwagens, huishoudtextiel, sportuitrusting, medische benodigdheden, militaire benodigdheden, circulerende waterleidingen in auto's, enz. Bovendien kunnen we gaasstoffen produceren in elke kleur, breedte of hardheidsgraad, brandwerendheid, fluorescentie, anti-UV, antibacterieel, plastic coating, milieuvriendelijk enzovoort, afhankelijk van de eisen van de klant.

        Gang Hang is een stabiele leverancier van GoodBaby en levert ook circulerende waterleidingen voor auto's voor Toyota en FAW Group. Gang Hang wordt al jaren zeer erkend door de markt en wint het vertrouwen van de klanten dankzij de uitstekende productkwaliteit.

1

FABRIEK INGANG

2

TEXTIEL WORKSHOP

3

TEXTIEL WORKSHOP

4

GREIGE OPSLAG

5

AFGEWERKTE STOFOPSLAG

6

LAADRUIMTE

7

LAADRUIMTE

8

PROEFKAMER

9

PROEFKAMER

10

PROEFKAMER

Populaire categorieën